MIIT COFFEE / kafijas zinātne un pagatavošanas māksla
Kafijas pagatavošanai izmantojam tikai svaigi grauzdētas Specialty Coffee kvalitātes pupiņas, kas iepirktas mazajās kafijas saimniecībās un fermeru kooperatīvos, ar to atbalstot audzētāj`valstu kopienu attīstību un ētisku, abpusēji izdevīgu sadarbību.
Katrs reģions nes savu garšas piedzīvojumu. Mums ir gods šo kafijas pasaules dažādību parādīt tev tasītē. Lai izceltu Etiopijas, Kenijas, Kolumbijas, vai Gvatemalas garšas īpašības, kafija prasmīgi jāpagatavo. Visi MiiT Coffee baristas ir zinoši kafijas meistari, kas kafiju tev uzbrūvēs, izmantojot piemērotāko pagatavošanas metodi.
V60
Populāra, austrumu kultūrā radusies pagatavošanas metode. Pagatavošanai tiek izmantots papīra filtrs, sniedzot piesātinātu aromātu un garšu.
Aeropress
Metode radīta, lai padarītu kafijas pagatavošanu vienkāršāku, saglabājot klasisku kafijas garšu, tajā pat laikā papildinot ar eksotiskām garšu niansēm.
French Press
Raksturīgs spēcīgs, pat tumsnējs (smagnējs) aromāts un garšu bagātība, kuras intensīvā beigu nots neliks vilties.
Chemex
Katra gatavošanas reize ir izaicinājums atklāt ko jaunu, dzidrais kafijas tonis ir pierādījums, ka tiek paņemtas labākās garšas un aromāti.
Kafijas dzērienu pagatavošanai izmantojam kvalitatīvu, pēc UHT tehnoloģijas apstrādātu pienu un kvinojas vai auzu pienu.